Home Car Review Proton GEN-2 Owners Guide REVIEW!!
16

Proton GEN-2 Owners Guide REVIEW!!

0
16

Proton GEN-2 Owners Guide REVIEW!! in Eng

#carreviews, #carratings, #usedcarreview, #carreview, #honestjohncarreviews, #carcomparison, #fifthgearcarreviews, #autocarreviews, #comparecarsinsurance


Comment(16)

  1. ok i didnt know the engine was designed to travel between 4000rpm-6500rpm at an everyday basis,,wow thats great,,=)

  2. hi
    i have a proton GEN-2 2011 and it doesn't come with a USB port.
    i tried using the USB on the charger port but i couldn't access AUX mode.
    so may i know if it support AUX mode or not ?

  3. 1:58 For a car part that I use a lot to get into the car, I thought it was made of metal (even on the inside that attach the door mechanism) but it turns out to be plastic. My sister and my friends managed to break all four of those door handles. It cost a lot to replace them.

    I guess Proton couldn't afford to make a better door handle…still GEN 2 is a fun car to drive 🙂

  4. jujur sy kata gen.2 1.6 mmg byk masalah..kereta isteri sy dari awal2 beli dulu dh problem power window jadi gila…dgn sendiri terkunci..lock jd naik turun2…klu tgl ank kecik kt dlm mmg bahaya

  5. Saya dah guna gen2 1.3 a.t dah 13 tahun..Pemanduan memang solid bila bawa jauh di highway..disc brake depan belakang..tahun ke -3 masalah bunyi dengung bila nak undur tu umpama besi bergesel..bila bawa kat servis centre..mereka cadang tukar disk brake..serta pad brake dan tayar sekali..akhirnya saya buat kat bengkel luar ..sebab kalau ikutkan kat bengkel luar masih elok tayar dan disk..mereka bersih kan caliper dan tukarkan pad brek baru.alhamdulilah sampai sekarang dah tak ada masalah bunyi dengung.

Comments are closed.

Close